Afrika

Cruises Cruises nabij Schitterend Afrikanaar Afrika zijn een echte belevenis, er wordt gevaren in bij Oost-Afrika,  West-Afrika, Zuid-Afrika, Noord-afrika en op de Indische Oceaan.
In Oost Afrika wordt er vooral gevaren bij de kust van Kenia en Tanzania. Deze adembenemde kust laat u als cruiseganger versteld staan van het zeer indrukwekkende Afrika.
De westkust van Afrika is wederom zeer indrukkwekend om te bezoeken met een cruise, denk bijvoorbeeld aan de walvisbaai, waar u al het mooie uit Afrika vindt. Hiernaast kunt u langs de kaapverdische eilanden wederom genieten.
Zuid Afrika is wellicht het bekendse en Kaapstad is misschien wel 1 van de mooiste steden van de Wereld. Tijdens een cruise in dit gebied zult u zeker Kaapstad bezoeken en genieten, hiernaast kunt u vanuit Kaapstad enkele jeepsafari’s reserveren welke door verschillende natuurgebieden in de buurt van Kaapstad zullen rijden. Maar niet alleen Kaapstad is een prachtige stad, de gehele kustlijn en de verschilllende natuurgebieden zijn een aanrader.
Noord Afrika, in deze regio zult u genieten van zowel europese steden als steden gelegen in Noor-Afrika (Marokko, Tunesie en Cairo), deze cruise langs de Noord Afrikaanse kust laat u in landen komen waar u anders niet naar toe zou gaan. Deze cruise in Noord Afrika is de perfecte mogelijkheid om te cruisen over de Middelandse Zee.
Altijd al willen Cruisen over de Indische Oceaan? Dat is mogelijk, bezoek Madagascar, de Seychellen en de Mauritius eilanden en geniet van al de prachtige eilanden in deze Indische Oceaan.

Bekijk hieronder de verschillende aanbiedingen (momenteel nog geen specifieke Afrika aanbiedingen)
Kras.nl – Aanbiedingen voor €200 (rivierencruises en citycruises)