Thema Cruises

Naast cruises naar speciale gebieden of landen, bestaan er ook thema cruises,
een cruise kan in het teken staan van bijvoorbeeld:

Actieve cruises

Actieve Cruises bij Goedkope ZonvakantieEen cruises hoeft helemaal niet saai te zijn! Je kan golfen, zwemmen, zeilen, poolen, bowlen en nog veel meer op een cruiseschip en op locatie kan je nog veel meer! (4×4 rijden, jeepsafari etc)

Cruisen met kinderen

Cruisen met Kinderen is altijd een spannende ervaring! Op onze schepen is het voor kinderen zo aangenaam mogelijk gemaakt en draait het vooral om samen zijn. Op deze cruises is er vooral tijd voor de familie en zal er samen genoten worden!

Expeditie cruises

naar antartica met goedkope cruiseMet deze Expeditie cruises zullen onbekende en moeilijk bereikbare gebieden worden bezocht, denk hierbij aan Antarctica, Noordpool, de Amazone en de Galagapos eilanden. Geniet van uw luxe cruise en herleef de momenten van de eerste ontdekkingsreizigers.

Luxe Cruises

Maximaal genieten en verwent worden dat kan alleen op de allerluxste schepen, kom in gebieden waar andere komen, hiernaast genieten van de beste wijnen en culinaire hoogstandjes

TransAtlantische cruises

Transatlantische Cruises, genieten van mooie Amerikaanse steden (Boston, New York, Washington, Miami en Key West) en de Caribbean, hiernaast aan de andere kant genieten van de oudheden van de europese havens en steden

Trouwen tijdens uw cruise

Trouwen op een cruiseboot? Ja, dat is zeker mogelijk, het is zelfs mogelijk op verschillende exotische oorden. Voor meer informatie over het trouwen tijdens een cruise kunt u hier klikken

Wellness cruises

Wellness cruises staan in het teken van verwent worden, gemasseerd en genieten op een prachtig cruiseschip welk voorzien is van alle luxe. Welness cruises op een luxe cruiseship kunt u hier boeken.

Wereldcruises

Wereldcruises, Geniet van het mooiste op de aarde met deze schitterende en aangename wereldcruises. U zult per cruiseschip naar de mooiste en interessante gebieden van deze aarde gebracht worden waar u kunt genieten van de natuur, cultuur en culinaire hoogstandjes. Met een wereldcruise weet u zeker dat u een interessante cruise boekt.

Wijncruises

Met een wijncruise, gaat u genieten van lekkere wijnen, of het nou in argentinie, spanje, frankrijk, italie of op het cruiseschip is. U zult alleen de beste wijnen proeven.

Texas HoldEm Poker cruise

Speel poker tijdens uw cruise met gekwalificeerd professioneel personeel en gespecialiseerde instructeurs. Klik hier voor meer informatie.

Klik hier voor alle mogelijkheden.